ÖĞRETMENLERİNE EN GÜZEL HEDİYEYİ YAPTILAR
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Müdürlüğü’ne bağlı olan Kocaeli Bilim Merkezi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü için atölye çalışması yapıldı. Bilim Merkezi’ne gelen öğrenciler, hazırladıkları en güzel hediyeyi bugün öğretmenlerine verecekler.

 

500 ÖĞRENCİ KATILDI

İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı etkinlikte her saat aralığında 7 atölye çalışması yapıldı. Atölye çalışmalarına toplam 500 öğrenci katılım gösterdi. Öğrenciler uzman eğitmenler eşliğinde minyatür ekosistem modeli oluşturarak, Teraryum yapımı gerçekleştirdi. Ayrıca öğrencilere doğada inceledikleri canlılar hakkında bilgi verildi. Öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerine Teraryum çalışmasını hediye edecek.

 

TERARYUM YAPTILAR

Atölye çalışması gerçekleştiren öğrenciler olan Teraryum, doğal ekosistemde karşılaşılan canlı cansız varlıkların (çim, yaprak, yosun, bitki ve hayvan) uygun şekilde cam kavanoza yerleştirilmesiyle oluşturuluyor. Teraryum yapan öğrenciler çalışmalarda oldukça mutlu göründü.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817