SİMİT SARAYI’NDA ANLAMLI BULUŞMA
 Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yer alan Simit Sarayı, anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Simit Sarayı ve Doydum Simit işletmecileri, İrfan Özkartal, Erdal Özkartal ve Erkan Özkartal tarafından düzenlenen kahvaltıya, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AKP İl Yöneticisi Engin Koyun, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Kotsiad Başkanı Mehmet Allak, Körfezli işadamları Kemal Aydın, Mehmet Akbulut, Doğan Bozkurt, Halis Bozkurt ve yine çok sayıda işadamı ve esnaf katıldı.

Buluşma ve tanışma amaçlı olarak düzenlenen ve her ay değişik kişiler tarafından tekrarlanmasına karar verilen kahvaltıda konuşan Milletvekili Cemil Yaman, kahvaltıyı veren Özkartal ailesine teşekkür ederek, ‘’Türkiye yaşanan olaylarda Müslüman halka sahip çıkan ve kabul eden tek ülke oldu. Hiçbir ülkede, bir kent nüfusunun 3 katı misafir almaz, bu olay Kilis’te yaşandı. Kilis halkı örnek oldu. Biz İstanbul’un, Harran’ın, Diyarbakır’ın, Kadim uygarlıkların kurulduğu Anadolu’nun sahipleriyiz’’ dedi.

Etkinlik yapılan kahvaltı ve sohbet sonrasında, yeni organizelerde buluşmak sözüyle bitirildi. Benzeri buluşmaların, daha da kalabalık kitleler halinde her ay yapılması kararlaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murti 8 yıl önce

simit sarayı değil saray simit.

banner2817