TIR sıkıştırınca takla attı
 D-130 Karayolu Gölcük mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir TIR sıkıştırması ile kontrolünü kaybeden otomobil takla attı. Kazada bir kişi yaralandı.

Kaza, Gölcük D-130 Karayolu Kerimağa Rampası üzerinde meydana geldi. İzmit istikametine gitmekte olan Hakan Demirel idaresindeki 41 L 9956 plakalı otomobil, Metin T. yönetimindeki 16 BPF 58 plakalı bir TIR tarafından sıkıştırılınca aracın kontrolünü kaybederek yol ortasında bulunan bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil yol ortasında takla atarak durabildi.

Yaklaşık 20 metre takla atan otomobil yol ortasında durabildi. Kazanın ardından hızla bölgeye ambulans ve itfaiye ekiplerini sev edildi. Kazada otomobilin içinde sıkışan sürçü Hakan Demirel itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı. Yaralanan sürücü Demirel olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldılar. Kaza sonrası D-130 Karayolu bir süre trafiğe kapandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817