ÜZÜLMEZ’İN DANIŞMANI ATALI’YA SOFYA’DA ÖNEMLİ GÖREV
 Kartepe Belediye Başkan Danışmanı Kocaeli Üniversitesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Levent Atalı, 29 -31 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Kısa Kulvar Sürat Pateni Şampiyonasına katılacak olan Milli takım kafile başkanı olarak görevlendirilmesi başta Kocaeli spor camiası olmak üzere Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Kocaeli ve Kartepe de önemli görevler üstlenen Levent Atalı’nın aldığı görevden dolayı mutlu olduklarını belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Atalı’nın milli takım kafile başkanı olarak görevlendirilmesi Kartepe ilçemizin sportif ve turizm alanında tanıtımına destek verecektir” dedi. Danışmanı Atalı’yı ve nezlinde kafilede bulunan tüm sporcu ve idarecilere başarılar dileyen Başkan Üzülmez, “Kafilede yer alan sporcularımıza da ayrıca başarılar dilerken en iyi mücadeleyi sergileyerek güzel sonuçlar aalacaklarına olan inancım da tamdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817