YILDIZ TAEKWONDOCU CANSU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

30 Mayıs’ta başlayan 4 Haziran tarihinde ise sona erecek olan Türkiye Tekvando Yıldızlar Şampiyonası’nın ilk gününden Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübüne sevindirici bir haber geldi. Bir çok branşta kazandığı madalyalarla haftayı başarılı kapatan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’a son altın madalyayı Yıldız tekvandocu Cansu İskender kazandırdı. Marmaris’te bulunan Amiral Orhan Aydın spor salonunda yapılan şampiyonaya 74 ilde 950 bayan olmak üzere toplam 2.200 tekvandocu katıldı.

 

ALTIN MADALYA KAZANDI

Bine yakın bayan tekvandocunun büyük mücadele verdiği şampiyonaya, mavi beyazlı tekvandocular on sporcuyla katıldı. 55 kilo bayanlarda mücadele eden Büyükşehir Kağıtsporlu Cansu İskender, zorlu rakipleri yenerek altın madalyaya uzandı. Türkiye şampiyonu olan başarılı tekvandocuyu antrenörü Cemal Temel’de tebrik etti. Müsabakalar sonrası dereceye giren sporculara düzenlenen törenle madalyaları verildi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817