AK Genç Kocaeli’den Başbakan’a Hediye

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları’nın çalışmaları hakkında görüşmek üzere AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret eden AK Partili Gençler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek,  İl Gençlik Kolları tarafından bütün Kocaeli teşkilatlarına hediye edilmek üzere bastırılan 2013 ajandasından hediye ettiler. 
AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları’nın çalışmalarını Başbakan Erdoğan’a anlattıklarını dile getiren İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın “Başkan Sensin, Başbakan’a Mektup Vizyon 2023, SHM projelerimizi ve Dünden Bugüne Ülkem adlı tiyatro oyunumuzu Başbakan’ımıza anlatma fırsatı bulduk. Başbakanımız projelerimizi değerlendirdi ve sonuçlarını özellikle istedi” diyerek sözlerine şöyle devam etti “Bizlere gençlere verdiği önemi ve gençlere ne kadar çok güvendiğini bir kez daha hatırlattı ve gençlik Kollarının bütün çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirdi. Bizlerde 2023’ün inşasında görev almaktan duyduğumuz onuru dile getirdik” dedi.
Ayrıca İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın’a, Teşkilat Birimi Başkanı Ali Erdem, Mali İşler Birimi Başkanı Emre Kahraman, Teşkilat Birimi Başkan Yardımcısı Faruk Baysal eşlik etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817