Eski İşçiler Karabalık'a Teşekküre Geldi

Kartepe Belediyesi, 2009 yılından itibaren eski belde belediyelerinden kalan borçları ödeyerek kapatmakta. Bu kapsamda eski Uzunçiftlik işçilerinden 13 kişi de kazanılmış haklarını alamadıkları için mahkeme yoluna başvurmuş ve haklı görülmüştü. İlçe belediyesi olarak eski borçları üstlenen Kartepe Belediyesi eski işçiler dahil kapanan belde belediyelerinden kalan borçları tek tek ödeme yoluna giderek mağduriyetleri kaldırmıştı.

 

Eski Uzunçiftlik Belediyesi işçileri adına Rıdvan Aksal, Emin Tokdemir, Ali Rıza Taşdüzer ve Erman Koçal’dan oluşan heyet, alacaklarını almaktan duydukları memnuniyeti, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a çiçek ve plaket vererek gösterdiler. Başkan Karabalık’a teşekkür eden Koçal, “Eski Uzunçiftlik işçisi olan bizler mahkeme yoluyla haklarımızı Kartepe Belediyesi’nden almak zorunda kaldık. Başkanım, siz de sağolun bizleri mağdur etmeden 7 ile 13 milyar TL arasında değişen 13 arkadaşımızın haklarını kuruşuna kadar ödediniz. Bu duyarlı davranışınız için arkadaşlarım adına teşekkür etmek istedik” dedi.

 

İşçilerin duyarlı davranışı karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, mahkemeye itiraz nedeniyle ödedikleri geçmiş dönem borçları hatırlamadığını belirterek, “Geçmişten gelen çok miktarda borçu ödedik. Sizleri hatırlayamadım. Ama yıllarca emek vermiş, alın teri dökmüş sizlerinde hakkınızı almanızdan dolayı memnun oldu. Güle güle harcayın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817