Karaosmanoğlu’ndan sosyal belediyeciliğe övgü

AK Parti Derince İlçe Teşkilatı ve Derince Belediyesi’nin birlikte düzenlediği ev ziyaretlerine katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince’deki Engelsiz Yaşama Destek Merkezi ile Toplumsal Gelişim Merkezi’ndeki hizmetlerin sosyal belediyeciliğe iyi birer örnek olduğunun altını çizdi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, Derince’de bir dizi ev ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerine 84 yaşındaki Kemal Sayan ile başlayan başkanlar, kısa bir süre önce dünyaya gelen bebekleri için Ninciye &Aziz Demirtaş çiftini de tebrik etti. Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) öğrencilerinden İlknur Demir’i evlerinde  ziyaret eden başkanlar, aileyi oldukça mutlu etti. Anne Aynur Demir, ortopedik ve zihinsel engelli kızının EYDEM’de eğitim görmeye başlamasıyla birlikte olumlu yönde çok önemli değişimler yaşadığını kaydetti.

 

 

Aile boyu hizmet

EYDEM’in içerdiği birçok hizmetiyle ailedeki tüm fertlere hitap ettiğine dikkat çeken anne Aynur Demir, merkezde çocuğunu beklerken kendisinin de koza kursundan yararlandığını ifade etti.  Anne Aynur Hanım, diğer kızı Münevver’in de merkezdeki ‘kardeş projesi’nde görev aldığını hatırlatarak EYDEM’in yaşamlarında önemli değişimler yaşattığına vurgu yaptı. EYDEM’in aileler üzerindeki oluşturduğu etkiyi başarılı ve anlamlı bulan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu da Başkan Alemdar’ı tebrik ederek, Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi’nin birlikte hareket ederek projeyi daha da büyütebileceğinin altını çizdi.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817