Ak Körfez'den Gövde Gösterisi.!

Ak Parti Körfez  İlçenin İftarında salon tıka basa doldu.! 

Programın kusursuz olması için büyük emek veren teşkilat başkanı Ahmet Aslan

misafirlerden tam not aldı.

Saha programlarındaki yoğun temposu ile bilinen AK Parti Körfez İlçe Teşkilatının pandemi dolayısıyla iki yıldır düzenleyemediği Ramazan ayı iftar programı dün akşam gerçekleşti. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve yönetiminin ev sahipliğinde mükemmel bir şekilde gerçekleşen iftar programına parti protokolü ve halk büyük ilgi gösterdi. Başkan Tuna ilçe yönetimi Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve yönetimi misafirleri kapıda karşıladı.

HERKES ORADAYDI

Yeniyalı Mahallesi’ndeki Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftara AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, partinin eski ilçe başkanlarından aynı zamanda Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve Osman Badem, AK Parti il yöneticilerinden Fehmi Öztürk, belediye başkan yardımcıları Faruk Denli ve İbrahim Çırpan, eski belediye başkanları İsmail Baran ve Yunus Pehlivan, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, mahalle başkanları, parti yöneticileri, meclis üyeleri ve bazı sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile birlikte yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

BAŞKAN TUNA;“SIRA DAĞLAR GİBİ DURACAĞIZ”

Oruçları açılmasının ardından konuşan ve partililere seslenen AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Bugün bu coşkulu kalabalığı görünce teşkilatımızın ne kadar güçlü ve göreve hazır olduğunu görüyoruz. Tüm teşkilat mensuplarımıza bu büyük ilgileri için teşekkür ediyorum. Sizlerle bir bütün içinde 2023 seçimlerine gideceğiz. Hep birlikte sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında sıra dağlar gibi duracağız” dedi.

BAŞKAN SÖĞÜT:“ZAFER YİNE CUMHUR İTTİFAKI’NIN OLACAK”

Belediye başkanı Şener Söğüt de konuşmasında şu ifadeleri kullandı. “Bir Ramazan sofrasında yine bir araya geldik. 2 yıl oldu, çok özlemiştik bu buluşmaları. Artık birlikteyiz. Bu birlik ve beraberliğimizle 2023 yılında yapılacak seçimlerde yeniden bir tarih yazmanın arifesindeyiz. Cumhur İttifakı ortaklarımız MHP ve BBP ile sahada canla başla mücadele edecek, cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz. Çok güzel hizmetlerle 3 yılı geride bıraktık. İnanıyorum ki zafer 2023 yılında yeniden Cumhur İttifakı’nın olacak”.

MİLLET VEKİLİ MEHMET AKİF YILMAZ “BÜYÜK ZAFERE HAZIR OLUN”

Söğüt’ün ardından söz alan milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “2 yıl sonra ilke kez maskesiz bir iftar programında sizlerle bir araya geldik. Bunun huzurunu yaşıyoruz. Pandemi sürecinde yitirdiğimiz canlarımız var. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Her sıkıntının sonrasında bir ferahlık vardır. Şimdi yanı başımızda bir savaş var. Bu sorunu da atlattıktan sonra tek hedefimiz 2023 yılında yapılacak seçimler olacak. Cumhur İttifak’ı da burada, hep birlikte safları sıklaştırarak büyük zaferimizi kazanacağız” diye konuştu.

İL BAŞKANI ELLİBEŞ:“SANDIĞA YANSIYACAK”

Buluşmada son olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise teşkilatını selamladı ve o da tıpkı diğer konuşmacılar gibi 2023 seçimlerine vurgu yaptı. Ellibeş, “Tüm teşkilatlarımı selamlıyorum. Her zamankinden daha zor bir dönemden geçiyoruz. Bu günleri hep birlikte aşacağız. Ben bunu görüyorum, bugün bütün eski belediye ve ilçe başkalarımız burada. Bu büyük güç mutlaka sandığa da yansıyacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817