KANDIRALI HACI ADAYLARI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI
 Bu yıl hac görevlerini yerine getirecek olan hacı adayları, Kandıra  Çarşı Camii önünde düzenlenen törenle kutsal topraklara uğurlandı.

 Kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları için Kandıra İlçe Müftülüğü tarafından uğurlama töreni düzenlendi. Kafile Başkanı Davut Köken öncülüğünde hac görevini yerine getirecek olan 35 hacı adayı, Kandıra  Çarşı Camii önünde okunan dualar ve ilahiler eşliğinde uğurlandı.

 

KUTSAL TOPRAKLARDA BAYRAM

Törene Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’de katıldı. Hacı adayları ile tek tek helalleşerek hediyelerini takdim eden Köken, kazasız belasız kutsal topraklara kavuşabilmelerini ve hac görevlerini yerine getirerek sağ salim yurda dönmelerini temenni etti. Hacı adayları 10 gün Medine ve 25 gün Mekke’de kalarak hac görevlerini yerine getirecek. Kurban Bayramı’nı da kutsal topraklarda geçirecek olan hacı adayları, bayramın ardından yurda dönüş yapacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817