1 Günde 865 Ton Asfalt Döküldü
 Körfez Belediyesi Hereke bölgesi olmak üzere ve diğer ihtiyaç duyulan yollarda asfalt yapım çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Bakım, Onarım Ve Yama İşlemleri De Yapılıyor

Geçtiğimiz yıl Körfez’de asfalt çalışmalarında rekor kıran Körfez Belediyesi yol yapım çalışmalarına yeni yılda da hızla devam edecek. Körfez’de pek çok noktada sürdürülen çalışmalarla belediye ekipleri Hereke bölgesinde Kabani ve Muhsin Alataş Caddelerine 865 ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Kabani ve Muhsin Alataş Caddelerinde planlanan asfalt serim çalışmalarının yanı sıra bölge halkının istek ve talepleri doğrultusunda bakım, onarım ve yama işlemleri de ekiplerce yapılıyor.

Yeni, Modern Ve Konforlu Yollar Körfezlilerin Hizmetinde

2015 yılını yatırım yılı ilan eden ve yıl içinde tonlarca asfalt dökerek Körfez genelinde pek çok yolu yenileyen Körfez Belediyesi, yeni, modern ve konforlu yolları Körfez halkının hizmetine açıyor. Serilen tonlarca asfalt, yeni yapılan kilometrelerce yollar Körfez’i adete ülkenin parlayan yıldızı haline getiriyor. Büyüyen ve gelişen Körfez’in sadece merkezi bölgelerini değil, en ücra köşelerini de modern ve kaliteli asfalta kavuşturmak için çalışmaların devam ettiğini kaydeden yetkililer, “Kentin birçok noktasında asfalt çalışmalarımız tamamlandı. Belirli programlar dahilinde ve Körfezlilerin taleplerini de göz önüne alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadeleri kaydettiler.

Yetkililer, merkez mahallelerinin dışında bulunan yerlerde ve Körfez’in köylerinde asfalt kaplama çalışmalarının devam ettiğini, gelen talepler doğrultusunda mahallelerde asfalt kaplama çalışmaları yapıldığını söylediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817