16 İL DERNEĞİ VAKIFTA BULUŞTU

Vakfın Tütünçiftlik Esentepe Mahallesi’nde ki salonunda gerçekleşen buluşmada konuklara Fırında patates, çivil peynir ve lavaş ekmeği ikram edildi.

Buluşmada bir araya gelen dernekler, kardeşlik ve birlik mesajları vererek, ülke için el ele verip, hep birlikte fikirler üreterek uygulanmasını sağlamayı amaçladıklarını söylediler. Kocaeli için neler yapabiliriz konusunda fikir alış verişi yapan dernek başkanları, yapılan çalışma için vakıf yönetimine teşekkür ettiler.

KAI Vakfı Başkanı Mehmet Irak buluşma ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Doyduğumuz ve doğduğumuz topraklara neler katabiliriz, ilimizde ve ilçelerimizde her kesin ve her kesimin hizmet bulabileceği önemli projeler nelerdir, bunları belirleyip yöneticilerimize sunmalıyız. Biz Kocaeli'nde yaşıyoruz. Önemli olan içinde yaşadığımız şehre bir şeyler yapabilmektir. Biz birlik ve beraberlik içinde olduktan sonra yapamayacağımız bir şey yoktur. Bu belki bir ilk oldu ama bundan sonra sık sık bir araya gelmemiz gerekir. Fikir alış verişinde bulunarak, önemli çalışmalara imza atabiliriz’’ dedi.

Düzenlenen toplantının devamı yine KAI Vakfı’nda bir ay sonra düzenlenecek ve başkanlar oluşturdukları fikirlerle gündemi oluşturacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817