18 AY SÜRECEK
 AB’den Roman çocuklara 97 bin Euroluk hibe

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Birliği (AB) hibe fonlarını kente kazandırmaya devam ediyor. Daha önce birçok fonu sivil toplum kuruluşlarının kullanımına sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AB Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü, ‘Kocaeli'de Roman Çocuklarının Eğitim Hayatına Entegrasyonu’ konulu projeyi kazanandı.

 

97 BİN EUROLUK HİBE

Romanlar Federasyonu tarafından, Merkezi Finans ve İhale Birimi’nin Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları Eğitimi Hibe Programına hazırlanan proje kapsamında 97 bin Euro hibe kazanıldı. Projede Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Zafer Orta Okulu ve Macaristan Roman Hakları Merkezi projede ortak olarak yer alıyor.

 

18 AY SÜRECEK

18 ay boyunca Kocaeli'de uygulanacak olan proje kapsamında kentte Roman çocuklarının eğitim hayatından uzaklaşmasını önlemek amacıyla bir dizi faaliyetler organize edilecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817