19 MAYIS KÖRFEZ’DE KUTLANDI
 Atatürk anıtı önünde düzenlenen törene, Körfez kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Baş Savcısı Alparslan Kaplan, Garnizon Komutanı yarbay Savaş Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, daire amirleri, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve yönetimi, Körfez Muhtarlar dernek Başkanı Yusuf Yanar ve muhtarlar, KTO Başkanı Mustafa Efe ve yönetimi, belediye Meclis Üyeleri, ADD Derneği Başkanı Nesibe Çetin ve yönetimi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Serap Baykurt ve yönetimi katıldılar.

İlçe Milli Eğitim adına Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan’ın çelenk koymasının ardından, saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Törenlerin ikinci bölümünü oluşturan kutlamalara Hereke Stadı’nda devam edildi.

Alternatif Çelenk

Törenlerin bitmesinin ardından, önce CHP adına Mehmet Kaçar, daha sonra da ADD adına Nesibe Çetin, ÇYDD adına da Serap Baykurt alternatif çelenk koyma töreni yaptılar. Yapılan konuşmalarda bayramların bu şekilde basite indirilmesi ve Cumhuriyet’in unutturulmak istenmesi eleştirilerek konuşmalar yapıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817