24 Haziran’da Yine İstikrar Kazanacak

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Emine Zeybek, SKM çalışmaları kapsamında Gebze’deydi. Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve ilçe yöneticileri ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili adayı Emine Zeybek, STK ziyaretlerinde de bulundu. 24 Haziran seçimleri ile birlikte Türkiye için yeni bir dönemin açılacağını belirten Emine Zeybek, “Bu seçimler ülkemiz için gerçekten çok kritik” dedi.

SIRTINI ASLA DÖNMEDİ

Zeybek, “Aziz milletimiz, 16 Nisan 2017 tarihinde başlattığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine 24 Haziran'da da sahip çıkacaktır. Tüm engelleri aşmak için, yarınlarımız için, istikrar için artık söz milletimizin. Bu yüce vefaya güvenerek, diyorum ki, hamdolsun ki bu parti ve bu hareket millete asla sırtını dönmemiştir. Milletimizde AK Partinin elinden hep tutmuştur’’ dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817