5 YIL SONRA AYNI TARİHTE İNTİHAR GİRİŞİMİ..!

Alınan bilgi ve iddialara göre saat 12.45 sıralarında Tütünçiftlik Ağadere Caddesi girişinde, viyadük üstüne çıkan bir şahıs, çok borcu olduğunu ve intihar edeceğini söyledi. Vatandaşların ihbarı ile polis olay yerine giderken, itfaiye ekipleri de önlem olarak viyadük altına şişme yatak açtılar.

Polis, intihar meyillisi şahsı yaptığı görüşme sonrasında yardımcı olunacağını söyledi ve yaklaşık 20 dakikalık görüşme sonrasında inmeye ikna etti. Adının İ.K. olduğu öğrenilen şahıs daha sonra önce hastaneye ardından da ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

İ.K. nin 5 yıl önce de aynı günde inşaatta intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Bu girişimin ardından Esentepe Mahallesi’nde muhtar adayı da olan İ.K. yine aynı niyetle çalışmaya başladığı da öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817