60'lık Ninelere, 80'lik müşteri
Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Ekipleri, düzenledikleri operasyonda yaşları 46 ile 69 arasında olan 3 hayat kadınını, yaşları 53 ile 80 arasında değişen 3 müşterileriyle çadırda yakaladı.


Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, D-100 karayolu Yahya Kaptan Işıklar mevkiinde bulunan ormanlık alanda fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Bölgede incelemelerde bulunan polis ekipleri kadınları takibe aldı. Çevreden gelen müşterilerini alarak  yolun iç kısmında bulunan ağaçlık alanda kurulu çadıra giden ve 25 lira karşılığında ilişkiye girmek isteyen şahıslar tespit edildi. Polis operasyon için düğmeye bastı. Ağaçlık alanda  kurulan çadırda bulunan N. A.(46), Y. K. (62) , A. Y. (69) ve 25 TL karşılığında müşteri oldukları belirlenen H.G. (80), H.T.(53) ile H.B'yi (54) gözaltına aldı. Asayişteki işlemleri biten şahıslar akşam saatlerinde Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817