7 ton atık pille Kocaeli birincisi Gebze!

Gebze Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe belediyeleri arasında düzenlenen atık pil toplama yarışmasında toplanan 7 ton atık pille birincilik ödülünün sahibi oldu. İzmit’te düzenlenen törene katılan Başkan Köşker ödülü Gebzeli öğrencilerle birlikte aldı

5 AYDA 7 TON ATIK PİL

Gebze Belediyesi’ne bir ödül daha. İlçe genelinde başlattığı Geri Kazanım Projesi ile kullanılabilir evsel attıkların ekonomiye kazandırılmasını sağlayan Gebze Belediyesi’ne bir çevre ödülü daha. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 12 ilçe belediyesi arasında yapılan atık pil toplama kampanyaları yarışmasında Gebze Belediyesi 1. oldu. 5 ay gibi kısa bir sürede ilçe genelinde toplam 7 ton atık pil toplayan Gebze Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ilçeler arası atık pil toplama yarışmasında birinci oldu.  İzmit Sekapark’ta bulunan uçurtma tepesinde düzenlenen Dünya Çevre Haftası etkinliklerinde birincilik ödülünü Kocaeli Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan’ın elinden alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ödülü Gebzeli öğrencilerle birlikte kutladı.

ÖDÜLÜ ÖĞRENCİLERLE KUTLADI

Törende Gebze’de en çok atık pil toplayarak birinci olan Koç Orta Okulu, ikinci olan Gazi İlköğretim Okulu ve üçüncü olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileriyle birlikte günün anısında hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Köşker, “Gebze’mizde hız kazandırdığımı GEKAP geri kazanım projemizle hem çevremizi koruyoruz hem de geleceğimizin teminatı olan gençlerimizde var olan çevre duyarlılığını perçinliyoruz. Çalışmalarıyla ödülü Gebze Belediyemize kazandıran ilgili tüm mesai arkadaşlarımızı kutluyorum, şükranlarımı sunuyorum” dedi. Atık pil toplama yarışmasında İzmit Belediyesi ikinci, Derince Belediyesi üçüncülük ödüllerinin sahipleri oldu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817