8 TON SACIN ALTINDA KALDI ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Kartepe sınırlarındaki Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'nde faaliyet gösteren Tezcan Galvaniz'de dün akşam saatlerinde feci bir iş kazası meydana geldi. Fabrikada çalışan bir işçi beklenmedik bir anda kızaklardan kayan iki ağır sacın ortasında kaldı. Ağır yaralanan işçi, ölümden son anda döndü.
 
Alınan bilgi ve iddialara göre; yaklaşık 7 aydır Arslanbey OSB'deki Tezcan Galvaniz Fabrikası'nda çalışan Ramazan Kadıoğlu (27) kızaklar üzerinde bulunan ve kızaktan kurtulan 8 ton ağırlığındaki iki sac topun arasında kalarak ağır şekilde yaralandı. Tonlarca ağırlığın arasında kalan talihsiz işçi, arkadaşlarının yardımları sonucu bulunduğu yerden çıkartıldı.
 
Fabrika ambulansı ağır yaralı işçiyi hemen KOÜ Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Hastanede ameliyata alınan işçinin midesinin patladığı ve bacaklarının ağır hasar gördüğü öğrenildi. Bir dizi ameliyata giren Derbent Maşukiye'de ikamet eden 27 yaşında evli ve iki çocuk babası Ramazan Kadıoğlu'nun durumunun iyiye gittiği, hayati tehlikeyi atlattığı kaydedildi. Polis ekipleri fabrikada yaşanan iş kazasıyla ilgili olarak soruşturma başlattı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817