9. Rahvan At Yarışları 7. Türkiye Şampiyonası  26 Ağustos’da Yapılacak

Yarışmalar hakkında bilgi veren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş bu yıl Geleneksel 9.Rahvan At Yarışları 7.Türkiye Şampiyonasını düzenlemenin haklı onur ve gururunu yaşamaktayız. Emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum. Gölcük Belediyesi olarak Rahvan at yarışlarına verdiğimiz değer ve önem sonucunda Gölcük, Türkiye'nin Rahvan at yarışlarının merkezi olmuş durumda. Bunu hep birlikte başardık ve bu yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz dedi. Başkan Ellibeş, Geleneksel 9.Rahvan At Yarışları 7.Türkiye Şampiyonasına Tüm Gölcük Halkı davetlidir dedi.

Yarışlar 9 ayrı kategoride gerçekleştirilecek ve 26 Ağustos 2012 /Pazar günü Saat:12.00'da başlayacak. Rahvan atlar, Gölcük 17 Ağustos Koşu parkurunda, Baş, Başaltı, Büyük Orta, Küçük orta, Deste boy, Dörtlü taylar, Üçlü taylar Tozkoparan, İthal Büyük atlar olmak üzere 9 dalda koşacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817