Ağrılılardan Büyük Ve Anlamlı Yardım

Özellikle sosyal anlamda yapılan faaliyetleri ve insana dokunan özel çalışmaları ile öne çıkan Nurettin Kaplan başkanlığındaki dernek yönetimi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatıyor.

YÖNETİCİLER DAĞITTI

Her yılın Ramazan ayında olduğu gibi bu sene de yapılan yardımlar; dernek başkan vekili İsrafil Allak, yönetim kurulu üyelerinden Muhsin Kaya, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Çeri ve Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Aydın tarafından ailelere dağıtıldı.

KARTLAR DA VERİLDİ

Körfez Ağrılılar Derneği’nin bu örnek çalışması kapsamında toplamda 500 adet yardım kolisinin ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacağı öğrenildi. Öte yandan yapılan yardım faaliyetleri ile ilgili ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan kolilerinin yanı sıra çeşitli marketlerde geçerli olacağı belirtilen alışveriş kartlarını ulaştırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817