AHMET ALKILIÇ KURTARILAMADI

Körfez özel Marmara Hastanesi’ne kaldırılan kurucu yöneticilerden Ahmet Alkılıç’ın (65) iki kez kalbinin durduğu ve çalıştırıldı ve yoğun bakıma alındı. Ancak, tüm çabalara rağmen Alkılıç kurtarılamadı.

Alınan bilgilere göre İYİ parti Körfez İlçe Başkanlığı tarafından Hereke’de esnaf ziyaret programı yapıldı. Milletvekili Lütfü Türkkan’ın da katıldığı çalışma sırasında, esnaflar ziyaret edilirken partinin ilçe kurucu yöneticilerinden olan Ahmet Alkılıç aniden fenalaştı ve yere yığıldı. Hereke’ye gelmeden yolda olayı öğrenen ve ambulansın geciktiği söylenen Türkkan, hemen ilgili yerleri aradı. Bunun üzerine iddialara göre ambulans Dilovası’ndan çıkartıldı ve olay yerine ulaştı.

Partililerinin yere düştüğünü gören arkadaşları ve Milletvekili Lütfü Türkkan hemen müdahale ederken 112 aranarak sağlık ekiplerinin gelmesiyle ambulansta müdahale devam etti.  İlk müdahale sonrasında Ahmet Alkılıç’ı hastaneye kaldırdılar. Müdahale sırasında ve yolda 2 kez kalbi duran Ahmet Alkılıç, Körfez Özel Marmara Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Emekli öğretmen Filiz Alkılıç ile evli olan Ahmet Alkılıç’a burada yapılan müdahaleler de istenen sonucu vermedi ve bir süre sonra kapıda bekleyen partililere acı haber verildi.

Bir çocuk babası olan Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan Ahmet Alkılıç’ın yarın ikindi namazı sonrasında Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camii’nden alınarak toprağa verileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817