Ahşap binada yangın paniği
 İzmit’in tarihi yapılarına ev sahipliği yapan Akçakoca Mahallesi’nde bulunan ahşap bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü.

İzmit Akçakoca Mahallesi’nde ahşap bir binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Alınan bilgiye göre İzmit’in tarihi yapılarına ev sahipliği yapan Akçakoca Mahallesi Kapanca Sokakta bulunan ahşap bir evin çatısından dumanlar çıktığını gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, dar sokaklarda gelişigüzel park edilen araçlar nedeniyle olay yerine gelmekte güçlük çekti. Olay yerine yaya olarak gelen itfaiye erleri araçlardan uzatılan hortumlarla yangına müdahalede bulundu. Alevler kontrol altına alınarak söndürülürken yangın nedeniyle ahşap yapıda maddi hasar meydana geldi. Yangının neden çıktığı henüz belirlenemezken polis ve itfaiye ekipleri yangınla alakalı olarak soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817