AİLEYE YARDIM YAĞIYOR..!

Olayın duyulmasının ardından birçok yardım kuruluşu ve vatandaş aileyle temasa geçerek yardımda bulunmak ve çocukların ihtiyaçlarını karşılamak istediklerini söylediler. Almanya'dan bile bu nedenle arayanlar olurken yardım etmek isteyenler Mahalle Muhtarı ile temasa geçerek ailenin dönüşünden sonra gerekli yardımları yapacaklarını belirttiler. 

Üzücü olayı gerçekleşmesinden sonra oluşan iddialarla ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldı İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan okuldaki kamera görüntüleri de dahil olmak üzere olayla ilgili inceleme de bulunduklarını söyleyerek Kamera görüntülerini inceledi okulda bir ön araştırma da yaptık olay öncesi kul İdaresi kıyafetlerle gelinmesini istemiş ancak iddia edildiği gibi çocuğun derse alınmaması gibi bir olay yaşanmamış okula normal alınmış ve daha sonra evine gitmiştir anladığımız kadarıyla çocuğun kıyafetle ilgili sorununu evde anlatması ve ailenin de herhangi bir yardım talebinde bulunmaması sonrası Baba yaşadığı durum neticesinde üzücü olayı gerçekleştirmiştir. Yaptığımız Ben Araştırmadan ailenin ne okul idaresine ne de vakfımıza bu konu ile ilgili bir yardım başvurusu olmadığını gördük Oysa benzeri konularda yapılan yardım talepleri Vakıf veya okul İdaresi tarafından karşılanmaktadır. Sen ben bizim burada anladığımız kadarıyla İçine kapanık olan aile maddi sorunlarını dışarıya çıkamamış ve bunu gurur meselesi yapan baba canına kıymıştır dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817