AK GENÇLER BAŞKANLARLA BULUŞTU: GÜNDEM C.BAŞKANLIĞI SEÇİMİ
 AK gençler, başkanlarla buluştu. AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları’nın mahalle başkanları toplantıda bir araya geldi. AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun’un ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, belediye başkan yardımcısı Engin Güzel ve ilçe yöneticileri de katıldı. Gebze Palas Otel’de düzenlenen toplantıda yaklaşan 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri çalışmaları ele alındı. Ev sahibi Samet Coşkun’un açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda söz alan İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, “Her seçim döneminde başarılı çalışmalarına bir yenisini ekleyen gençlik kolları üyelerimiz, inanıyorum ki yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de aynı çalışma azmini gösterecektir.

Tüm teşkilat mensuplarımıza başarılar diliyorum” dedi. Kaflı’nın ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bizim AK ailemizin en dinamik fertleri, birimi olan gençlik kollarımız, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçilmesi için dişini tırnağına takarak aynı azim ve şevkle çalışacaktır. İnanıyorum ki; Gebze ve Kocaeli Başbakanımıza kayık olan en büyük desteği verecek ve örnek olacaktır” ifadelerini kullandı. Toplantı, seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerle devam etti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817