AK Kadınlar Sivil Toplum Kuruluşlarını İhmal Etmiyor

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz Kocaeli’de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ediyor. Düzenli olarak Kadın STK’lar ile irtibata geçen AK Partili kadınlar, Sivil Toplum Kuruluşlarındaki kadınlarla fikir alışverişinde bulunuyor ve çalışmalarını anlatıyor. AK Partili Kadınlar son olarak İzmit Kadın Sosyal Hizmet Derneği, Mehmet Ali Paşa Dayanışma Derneği, Kocaeli Roman Kadın Derneği ziyaret etti.

“Her fırsatta sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geliyoruz”

Sivil Toplum Kuruluşlarını ihmal etmediklerini ifade eden AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz “Her fırsatta sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geliyoruz. Ziyaret ettiğimiz her sivil toplum kuruluşundan yeni bir şey öğreniyoruz ve her ziyaretimiz sonrası yeni bir çalışma başlatıyoruz” dedi.

“Kadınlar STK’larda görev alarak yönetimde söz sahibi oluyor”

Kadınların STK’larda görev almasını desteklediklerini ifade eden AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz  “Kadınların hayatın içinde olması için elimizden geleni yapıyoruz, kadınlar sivil toplum kuruluşlarında görev alarak yönetimde söz sahibi oluyor. Bizlerde kadın sivil toplum kuruluşlarının sayısının artması ve buralarda görev yapan kadınların sayısının artmasını destekliyoruz” dedi.

Dernek yöneticileri hazır bulundu

Ziyarette İzmit Kadın Sosyal Hizmet Derneği başkanı Sehnur Yağmur, Mehmet Ali Paşa Dayanışma Derneği başkanı Ayla Güney, Kocaeli Roman Kadın Derneği başkanı Emine Dönek’in yanı sıra derneklerin yöneticileri de hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817