AK KADINLAR YETİMLERİ UNUTMADI
 Her yıl ramazan ayının 15. gününde idrak edilen Dünya Yetimler Günü’nde AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Yöneticileri İzmit’te bulunan Kassel Çocuk Köyü’nü ziyaret etti. AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Kassel Çocuk Köyü’nü ziyaretlerinde ortak yapılabilecek çalışmaları değerlendirdi.

 

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz “Yetimlerin el üstünde tutulması gerekir, İslam’ın bize emir budur. Ayıca kültürümüz de bize yetimleri muhafaza etmeyi emrediyor. Onların malını korumayı, onlara iyi davranmayı ve onların başını okşamayı emrediyor” diyerek sözlerine şöyle devam etti “Ramazan paylaşmaktır, biz de bugün onların üzüntülerini, mutluluklarını, sevinçlerini paylaşmak için Kassel Çocuk Köyü’nü ziyaret ettik” dedi. 

 

AK Partili kadınlara bilgi veren Kassel Çocuk Köyü Müdürü Selim Gencer, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817