Ak Kadınlardan Körfez de 7'den 70'e Ziyaret

Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Soyluoğlu ile Başkan Adayı Şener Söğüt'ün eşi Hatice Söğüt ile İl Yönetiminden Sevcan Kutlu Aydemir ile Tuba Kaya'nında katıldığı ziyaretlerde ev ev dolaşılarak sohbetler yapıldı. gönüllere girildi. Kundaktaki Bebekten, Çocuklara,Gençlere,Yaşlı, Hasta,Büyüklere kadar ziyaretlerin yapıldığı Ak Partinin yerel ve genel hizmetlerinin anlatıldığı ziyaretlerde Körfez'de vatandaşların Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a ve Körfez Adayı Şener Söğüt'e inanmaları ve duydukları güven memnun etti.

Ak Parti Kocaeli Millet Vekili Mehmet Akif Yılmaz 'ında bir bölümüne katıldığı ziyaretlere Ak Kadınlar, Körfez adayı Şener Söğüt'te destek istediler ve gittikleri evlerde Türk Bayrağı armağan ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817