AK  PARTİ BAŞİSKELE'DE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÖZEL SEMİNERİ
  

TALUS : KADINLAR VARLIK SEBEBİMİZ

 

Programın açılış konuşmasını yapan, Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus; “Öncelikle tüm hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum. Kadınlarımız bizim her şeyimiz, Önce annemiz, sonra eşimiz.. Hayatımızın her alanında bizim işimizi kolaylaştıran yegane varlıklarımızdır. Biz erkekler olarak dışarda çalışsak da eve geldiğimizde dinlenme, kendimize vakit ayırma fırsatı buluyoruz. Ancak kadınlarımız dışarda çalışsa da çalışmasa da evinde yine aile bireylerinin rahatını sağlayacak her türlü işle ilgilenmeye devam ediyor. Kadınlar olmasa biz olmazdık. Varlığımızın sebebi olan kadınlarımıza bir gün değil her gün teşekkür etsek günlerini kutlasak azdır” şeklinde konuştu.

 

ÇAKIR : KADINLAR HEM ÇOK GÜÇLÜ HEM DE ÇOK NAİFTİR

 

Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus'un ardından konuşmalarını gerçekleştiren Ak Parti Başiskele Kadın Kolları Başkanı Sayın Hacer Çakır, “Hanımlar Günümüz Kutlu olsun, biz kadınlar olarak her zaman gerek ailemizin, gerekse ülkemizin birliği için fedakârca çalışan bundan da usanmayan evrenin belki de en güçlü varlıklarıyız. Evimizde anne olarak, eş olarak birliği ve dengeyi sağlamaya çalışan kendinden önce ailesini düşünen bu nedenle hep ayakta kalmaya çalışan hasta olsa da çocuğunu yine sabah kalkıp okuluna, eşini işine gönderen güçlü ve bir o kadarda naif varlıklarız. Bizim topraklarımızda önce kadınlar uyanır, sonra güneş doğar.. Kadınlarımız sabahın seherinden gecenin kör karanlığına kadar ailesi için vatanı için çalışır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Ak Parti Başiskele Kadın Kolları Başkanı Sayın Hacer Çakır, Seminerini gerçekleştirmesi için sahneyi Uz. Dr. Uğur Zeren'e bıraktı, 1 saatten fazla sahnede kalan  Uz. Dr. Uğur Zeren hanımlara sunumunu gerçekleştirdikten sonra, programa birebir soru-cevap şeklinde devam etti. Oldukça yoğun katılımın olduğu programa katılan hanımlar, program sonunda memnuniyetlerini ve teşekkürlerini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817