AK PARTİ'DE TANITIM VE TEMAYÜL HEYECANI..!

İlçe teşkilatı ve mahalle başkanları ile temayül de oy kullanacak olan üyelerin yer aldığı tanıtım programında sahneye çıkan aday adayları bugün yapılacak olan yoklamada en çok oyu alabilmek için ikna çabasına girdiler.

Tanıtım programında Körfez Belediye Başkanı ve doğal aday İsmail Baran, aday adayları Engin Koyun, Faruk Denli, Caner Göçmez, Eda Ayata, Melek Çelik, Ali Yılmaz, Ali Çakır, Nesrin Duran, Habip Aşı, Mehmet Aydın Mutlu, Orhan Tuna, Mehmet Irak, Alim Erdemir, Nihat Tekgümüş sırayla sahneye çıkıp 5’er dakikalık konuşmalarla kendilerini anlattılar.

Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde ki programın açılış konuşmasını yapan AK parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, kalabalık bir aile oldukları ı ve hizmet için yarıştıklarını, aday sayının da bu nedenle çok olduğunu söyledi.

Akşam konuşmalarla kendilerini anlatan ve oy sahiplerini iknaya çalışan aday adayları, sabah erken saatlerden itibaren de temayül yoklaması heyecanıyla uyandılar. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın da yer aldığı ve İzmit Antikkapı’da düzenlenen temayüle aday adayları, yakınları ve oy sahipleri katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817