AK PARTİ DERİNCE İFTARDA BULUŞTU
 Yaklaşık bin kişi katıldı

Deniz Mahallesi’nde yer alan Zübeyde Hanım Parkı’nda gerçekleşen AK Parti Derince İlçe Teşkilatı’nın iftar yemeği yaklaşık bin kişinin katılımı ile gerçekleşti. AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına başta Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere, başkan yardımcıları, il ve ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi.

 

“Teşkilatımızın fikirleri çok önemli”

Programda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İbrahim Şirin, “Bugün gönül sofrasında birlik ve beraberlik içerisinde buradayız. Değerli teşkilat üyelerimizle Ramazan ayında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek konuklara hayırlı iftarlar diledi. AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğine katılan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Kendilerinin belediyecilik yönetiminde her zaman şeffaflık ve katılımcılığa önem verdiklerini belirten Başkan Bulut, “Bizim için teşkilatımızın fikirleri çok önemli. İlçemizi daha ileri taşıma yolunda hep birlikte çalışacağız. Sizlerle birlikte Derince’mize değer katacak projelere imza atmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817