AK Parti Derince’de Birlik, Beraberlik

Projeler Değerlendirildi

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşen AK Parti İlçe Koordinasyon Toplantısı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hicran Bozkurt, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve teşkilat mensuplarının katılımıyla icra edildi. Yapımı tamamlanan hizmetlerin ve devam eden projelerin değerlendirildiği toplantıda AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, gönül belediyeciliği ve gönül teşkilatçılığı anlayışıyla yola devam ettiklerini söyledi.

Tarımsal Kalkınma Hamlesi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yaptığı konuşmada başarılarındaki en önemli unsurun birlik ve beraberlik olduğuna vurgu yaptı. Başkan Aygün, konuşmasında “2023 hedefiyle yolumuza devam ederken AK davaya gönül veren arkadaşlarımızın gayretleri bizlere de güç veriyor” dedi. Teşkilat mensuplarına bu sene hasadı yapılan mahsullerden üretilen Taşköprü Aspir Yağı’nı da takdim eden Başkan Aygün, tarımsal kalkınma hamlesi kapsamında köylerde kurulacak Mısır Kurutma Tesisi, Süt Pastörizasyon Tesisi ve Aspir Yağı İşleme ve Değerlendirme Tesisi ile ilgili bilgiler de verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817