Ak Parti Gölcük Müşahitleri belirledi


Parti binasının çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısında sandık müşahitliği belirleme, görev ve sorumlulukları hakkında, Mahalle teşkilatlarının Seçim işlerinden sorumlu birim başkanlarına bilgiler verdi. Şişman toplantı öncesinde bir açıklamada bulunarak, Sandık müşahit eğitim seminerinin önemine dikkat çekerek, önümüzde bir seçim var. Bu seçime de titiz bir çalışma ile tam anlamıyla hazırlanıyoruz. Belirlenecek sandık müşahitleri için eğitim seminerlerine başlayacağız.Bu yönde çalışmalarımız ve toplantılarımız gruplar halinde devam edecek dedi.


Şişman,  Birlik ve beraberlik içerisinde 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimi iyi bir şekilde değerlendireceğimize inanıyoruz. Halkımızın bizlere verdiği güveni hiçbir zaman boşa çıkarmadık, bu yönde tüm mahalle teşkilatlarımıza ve sizlere önemli görevler düşüyor. Herkesin bu konuda gereken çalışmalarını sistemli olarak yapmasını bekliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun dedi.


Toplantıda AK Parti Gölcük İlçe Siyasi ve Hukuk İşlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Samet Taşdelen,Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Nurten Özgören’ de hazır bulundu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817