AK PARTİ GÖLCÜK’TE  MİTİG GİBİ DANIŞMA MECLİSİ


Partililerin yoğun ilgi gösterdiği AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı 51. danışma meclisinde çoşku vardı. AK Parti ailesine yeni isimlerin de transfer olduğu toplantıda ilçe başkanı Yücel, “Mehmet Ellibeş ile ben; birimiz hidrojen birimiz oksijen, ama yan yana gelince su oluyoruz. Geleceğin kenti için birlikte el ele çalışıyoruz” dedi ve partisinin tempoyu yükselttiğini söyledi….


……………..

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatının 51. Genişletilmiş Danışma Meclisi önceki akşam Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Salona sığmayan partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda 50 sürpriz isimde partiye üye oldu. Yerel seçimlere hazır olduklarının sinyallerini veren partililer, gerek yerelde gerek genelde amaçlarının, hizmet olduğunun altını bir kez daha çizdi. Son günlerin gündemi olan ‘Gezi Parkı’ olaylarınında masaya yatırıldığı danışma meclisinde ilçe başkanı Yücel, “Başbakanımızın yanında olduğumuzu göstermenin en güzel yolu, yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri anlatmak olacaktır” diyerek partililere çalışma talimatı verdi.  

7’DEN 70’E HERKES ORADAYDI

Toplantıya ilçe başkanı Sedat Yücel ev sahipliği yaparken; İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, il yöneticileri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve çok sayıda partili katılım sağladı. AK Parti Gölcük’te ilçe başkanlığı görevini yürütmüş olan iki isim; Mevlüt Demir ve Abdulkadir Doğrul da danışma meclisine katılan isimlerden oldu. 7’den 70’e bir çok partilinin buluştuğu bu program da açılış konuşması ise Yücel’den geldi.  Büyük bir alkış ve tezauratla kürsüye çıkan Yücel, konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başlarken, Kazlıçeşmede gerçekleştirilen dev miting sonrası, salondaki çoşkunun da kendisine heycanlandırdığını söyledi.

TEMPO YÜKSELTEREK DEVAM

Gündeminde gezi parkı olaylarınıda yer veren Yücel, “Bizlerin de olan olaylardan dersler çıkarmamız lazım. 11 yıl önce, 11 yaşında olan gençler bugün 21 yaşında. Ve bunlara bazı kamu görevlileri diyorlar ki; siyah tişörtlerinizi giyin sokağa çıkın. O zaman, biz bu geneçlere ulaşamamışız. Geçmişten bu güne aktarmakla ilgili eksiklerimiz olduğunu düşünüyorum. Başkbakanımızın yanında olduğumuzu göstermenin en güzel yolu işte bu yapılan hizmetleri anlatmak olacak. Çünkü, Türkiye 11 yılda çok yol kat etti” dedi. Konuşmasında Partiye üye katılımlarının arttığınında altını çizen Yücel, 16 bin 535 olan üye sayısının hızla 20 bine doğru gittiğini söyledi. İlçede ki çalışmalarada değinen Yücel, teşkilat olarak partinin Gölcük ayağında tempo yükselterek yola devam ettiklerini belirtti.

YAN YANA GELİNCE SU OLUYORUZ

Öte yandan konuşmasında AK Parti’nin siyasi bir okul olduğunu ifade eden Yücel, gerçekeştirilen birim başkanları toplantılarına mahalle başkanlarının da katılımını istedi.

Görev süresi boyunca mahallelerden iletilen 524 işten 492’si yapıldı diyen Yücel, “Bu sorunlar bilgi sayar ortamında kayıt ediliyor ve akibeti takit ediliyor. Geleceğin kentini

inşa etmek için çalıştıklarını söyleyen Yücel, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte uyum içinde çalıştıklarını da belirterek, “Bütün bunlardan rahatsız olan mualifler olabilirler. Belediye başkanıyla ben, birimiz hidrojen birimiz oksijen ama yan yana gelince su olmayı beceriyoruz. Benim hiçi kimseyle sorumuz olmaz. Amaç halka hizmet etmek” dedi.

VEKİLLER FAKSLARIYLA KATILDI

Yücel konuşmasını, “Gölcük seninle gurur duyuyor’ tezauratlarıyla sonlandırırken

mahalle ve köy temsilcileri adına Değirmendere merkez mahalle başkanı İbrahim Bayram konuşarak çok çalıştıklarını ifade etti. İl genel meclis üyeleri adına ise Hasan İstif söz alırken yapılan çalışmaları değerlendirerek, “Hizmette eksiği olmayan belediye başkanımız Mehmet Ellibeş’e, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na, milletvekillerimize, bakanımıza ve emeği olan herkese çok teşekkür ederim” dedi. Danışma meclisine katılamayan AK Parti Kocaeli Milletvekillerinden; Sibel Gönül, İyas Şeker, Fikri Işık, Zeki Aygün, Muzaffer Baştopçu da danışma meclisine gönderdikleri fakslar ile partileri selamladı.

BİZ DAHA ÇOK SEVİYORUZ…

Bu milletin hizmetkarı olarak çıktığımız bu yolda durmak yok yola devam diyerek mikrofonu alan ilçe kadın kolları başkanı Hilmiye Gövez de yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktarımında bulundu. İlçe gençlik kolları başkanı Ziya Yıldız ise konuşmasına AK gençlerin yoğun ilgi ve tezauratlarıyla başladı. Yıldız, “Çalışmalarımızı disiplinle sürdürüyoruz. Her başarı disiplinli çalışmadan doğar” dedi. Yıldız konuşmasında ‘Gezi parkı’ eylemlerinede değinerek, “Taksim meydanında ki gençlik Türkiye gençliğini temsil etmiyor. Ülkemizi onlardan daha çok seviyoruz. Bir parke taşını sökmeyecek kadar, polisimize taş atmayacak kadar, bayrağının üzerine oturmayacak kadar,  onlardan daha çok seviyoruz” şeklinde konuştu.

BU BİR HİZMET ZİNCİRİ…

Partililerin üzün süren alkışları sonrasında mikrofonu alan başkan Ellibeş de, “Kocaeli genelinde Gölcük özlinde yapılan hizmetler yapılan yatırımlar, zaten her an yaşamamızın her safthasında bizlerle. Bunu halkımız görüyor, her kesimden halkımız görüyor. Ama bazen görmezler, hissetmezler onlarda oluyor. Bunlara söyliyecek bir söz yok. Nihayetinde her kez görüyor hizmetleri rahat ve mutlu yaşıyor. Çünkü bizler, halkımızın hizmetinde çalışıyoruz.

Sizlerinde üzerinize düşen bir şey var! memekeletimizde yaşanan olaylardan ders alarak kentlenmemiz lazım. Bugün burada yeni yüzler gördüm onları görmek bizleri daha da umutlandıyor. Bu zincir yeni halkalarla büyüyerek Türkiye’yi kuşatacak. Bu bir hizmet zinciri” dedi.

DEDELERİ AHIRA ÇEVİRDİ

Programın son konuşmacısı ise il başkanı Mahmut Civelek oldu Civelek, “Parkta olanların ağaç peşinde olmadıklarını gördük. Eğer ağaç peşinde olsalar da önünü gelen her tarafa saldırmazlardı. Bunları insanlıkla bağdaştıramayız” dedi. Bazı sermaye gruplarının Gezi Parkı`ndaki eylemcilere lojistik destek verdiğini belirten Civelek, sevdiği bazı sanatçıların da ortalığı karıştırmaya çalıştığını kaydetti. Sosyal paylaşım sitesi olan Facebook ve Twitter`a da değinmeyi eksik etmeyen Civelek, “Kısa bir süre içinde çok fazla hesap açıldı. Bunun dışında eylemcilerin dedeleri zamanında camileri ahıra çevirmişler, ezanları yasaklamışlardı” diyerek camide içki içildiğini ifade etti.

 SİLKELENDİK, BİZE YARADI

Teşkilatın içinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın sert olduğu söylentilerin kulağına geldiğini de belirten Civelek, Başbakan Erdoğan`ın asla değişmeyeceğini kaydetti. Uzun uzadıya Gezi Parkı olayları hakkında konuşmaya devam eden Civelek, muhalefetin tek hedefinin Başbakan Erdoğan`ın gitmesi olduğunu belirtti. Gezi Parkı olaylarına olumlu yönden de bakan Civelek, olayların kendilerinin silkelenmesine yaradığının altını çizdi. İl başkanı Mahmut Civelek’in ardından partiye yeni katılan 50 ismin rozeti başkanlar tarafından takıldı. Yeni AK Partili üyelerin bir çoğu HAS partinin eski yönetici isimleri oldu.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817