AK Parti İzmit’e 35 taze kan
 AK Parti teşkilatlarını güçlendirmeye devam ediyor. Son olan Sepetçi Köyü’nde düzenlenen programla 35 kişi partiye üye oldu. Yeni üyelerin rozetleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz tarafından takıldı. Sepetçi Köyü Cami Derneği salonunda gerçekleştirilen programa köy sakinleri adeta akın etti. Salona sığmayan vatandaşların bir kısmı programı dışarıdan takip etti.

 

YOĞUN KATILIMIN

Programa başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Sefer Yazıcı, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Yıldız, Bilal Kanca, İrfan Doğdu katılım sağladı. Başkan Karaosmanoğlu burada yaptığı konuşmasında, köylülerin destekleri için teşekkür etti.

 

‘SİZLERE HİZMETİ SEVİYORUZ’

İlçe Başkanı Ali Korkmaz burada yaptığı konuşmasında, “Bizler sizlere hizmet etmeyi seviyoruz. Bizzler sizler için varız. Köylerimiz en güzel hizmeti hak ediyor. Köylerimiz bize gerçekten teveccüh gösterdi bu nedenle bu hizmetleri hak ediyorlar. Bütün köylerimize çok güzel hizmetler yapıldı. Başkanımızın hedefi köylerimizi Avrupa’nın köylerinden daha güzel yapmak. Zaten şu an bakıldığında bir çok köyümüz bu hedefi yakalamış durum” ifadelerine yer verdi.

 

‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’

Yılın ilk gününde halkla beraber olduklarını söyleyen Korkmaz, “Muhalefet partisi adayı hala insanlara tepeden bakıyor. Vatandaşın ayağına gitmek yerine ayağına çağırıyor. Zihniyetleri bu halktan kopuk. Bizler seçimden seçime değil her zaman sizlerin yanınızdayız. Hizmeti bizzat başkanlarımız vatandaşlarımızın ayağına getiriyor” ifadelerine yer vererek daha güzel hizmetler yapacaklarının sözünü verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817