Ak Parti Kadın Kolları  Yeniden Yapılandı

Yeniden belirlenen yönetim listesine her kesimi temsil edecek isimler alınırken, İlçe Başkanı Ramazan Tuna, kadın ve gençlik kollarının güçlü bir yönetimle hizmete devam edeceklerini söyledi.

İlçe Başkanı Ramazan Tuna, kadın kollarının yeni yönetim listesini alıp, mazbatayı teslim ederken yaptığı açıklamada, “AK Parti Körfez Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Mine İzmir DEMİRKIYIK hanfendiye hayırlı olsun diyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. Teşkilat olarak gençlik ve kadın Kollarımız ile birlikte #İnandığınYoldaYürü sloganımız doğrultusunda saha çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Cefekar şekilde çalışmaları yürüten tüm kadın kolları mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'ın önderliğinde Güçlü Türkiye inşasına #Körfez'den teşkilat olarak en güçlü desteği verecegimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817