Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün'den açıklama

Kısa adı İZ-SAN-DER olan Kocaeli Anadolu Teknik Anadolu Meslek Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği’nin 12. Geleneksel Pilav Günü etkinliği dün gerçekleşti. Okulun bahçesinde bir araya gelen mezunlar yağmurun gazabına uğradı. Program başladığı sırada yağmurun da başlaması birçok etkinliğin iptal edilmesine neden oldu. Konuşmalar yarıda kesilerek sadece pilav dağıtıldı. Mezunlar buna rağmen bir arada olmanın tadını çıkardı.

GELENEK BOZULMASIN

Katılımcılar arasında AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, CHP Kocaeli Eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar ve çok sayıda mezun vardı. Programın açılış konuşmasını Dernek Başkanı Halil Atay yaptı. Mezun arkadaşlarıyla bir arada olmanın sevincini yaşadığını ifade eden Atay, “Bu gelenek hiçbir zaman bozulmasın” dedi.

3-5 AĞAÇ PROVAKASYONU

Yapılan etkinliklerden de bahseden Atay, 9 Haziran’da Dostlar Potada Buluşuyor adlı etkinlikte bir araya geleceklerini ve herkesin katılmasını istediklerini söyledi. 19971-1972 yılı mezunu olan Zeki Aygün Taksim’de yaşanan ve ilimize de sıçrayan Gezi Parkı sorunuyla ilgili konuştu. Sorulara cevap vermek istemeyen Aygün kısaca, “Tamamen provakosyon. Bunlar üç beş ağaç için yapılan ve altında organize hareket yatan olaylar. Başbakanımız gerekli açıklamaları yapıyor” dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817