AK PARTİ KÖRFEZ YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMİYOR..!

Bayramın ikinci gününde Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın katılımıyla köylerde ziyaretler yapıldı. Fikri Işık, Belediye Başkanı İsmail  Baran, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yöneticileri ile birlikte Cuma Ürkütlü ve Sevindikli Köylerine ziyaretler yapıldı.

Ziyaretlerde halkla bayramlaşma yapıldıktan sonra seçim çalışmaları hakkında sohbet edildi.

Şeker’le devam

Bayram biter bitmez saha çalışmalarına devam eden AK Parti Körfez, bu kez Milletvekili İlyas Şeker’le çalışma turuna devam etti.

İlyas Şeker ilk olarak ilçe başkanlığında seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya katıldı. Çalışmalar ve izlenimlerin değerlendirilmesinden sonra, kalan 6 günde yapılacak faaliyetler ve sandık başı önlemler konuşuldu. Bu toplantıya Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yönetimi katıldı.

Şeker ve AK parti ekibi daha sonra Hacı Osman Mahallesi’ne geçtiler ve burada seçim merkezini ziyaret ederek çalışmaları değerlendirdiler. Saha çalışmalarının gün boyu devam edeceği belirtildi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817