Ak Parti KÖRFEZ’DE GENÇLERLE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
 Civelek, ‘’Kimi arasam kalbi duracak gibi oluyor’’

Ak Parti Körfez’de 55. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na, gençlerin davullu gösterileri damga vurdu. Toplantıda konuşan Başkan Pehlivan ve il Başkanı Civelek, operasyonları komplo olarak değerlendirdiler.

Yarımca Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya, yaklaşık 750 kişilik grup katıldı. İl Başkanı Mahmut Civelek, İlçe Başkanı Osman Badem, Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, belediye başkanlığı aday adayları Engin Koyun, Ali Çakır, Öznur Gökkaya, Sinan Barış Kaya, Hayati Aydın, İsmail Baran, Yusuf Şanlı, Cihat Demirok, Faruk Denli, il ve ilçe yöneticileri, ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri, belediye meclis üyeliği aday adayları ve mahallerden gelen mahalle sorumlusu gençler salonu doldurdular.

Salonun bir köşesinde grup kuran gençler, davul eşliğinde gece boyunca tezahüratta bulunarak kürsüye çıkan konuşmacıları alkışladılar. Üzerlerinde okul kıyafetleriyle salondaki yerlerini alan gençlerin coşkulu tezahüratları geceye damgasını vurdu.

600 yeni üye

Toplantıda, partiye yeni katıldıkları belirtilen 600 üye adına, seçilen 14 kişiye, İl Başkanı Mahmut Civelek, İlçe Başkanı Osman Badem ve Belediye Başkanı Yunus Pehlivan tarafından rozetleri takıldı.

BADEM : 17 Aralık Küresel Operasyondur

Toplantının ilk konuşmasını yapan Körfez İlçe başkanı Osman Badem, yolsuzluk operasyonlarının partilerine karşı yapılmış küresel operasyonu olduğunu söyleyerek, ‘’Ülkemizin iyi gidişatının durdurmak için yapılan bu  komploya karşı milletimiz ve hükümetimiz dimdik durmuştur. Milletimizin verdiği iktidar görevinin ancak millet tarafından sandıkta alınabileceği gösterilmiştir. Türkiye’de hiçbir parti bizim gibi çalışamamıştır. Mart sonunda partimiz üçüncü kez belediyeyi, daha önceki oyların üzerinde oy alarak kazanacaktır. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayarak yapılan oyunları halka anlatacağız’’ dedi. Osman  Badem konuşmasında geçmişten örnekler vererek partisinin başarılı olduğunu ve yapılanların devamı için oy verilmesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra kürsüye çıkan İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran, Gençlik Kolları başkanı Kadir Alçık, Seçim Çalışmaları Sorumlusu Şaban Aydın faaliyetlerini anlattılar.

PEHLİVAN : Türkiye belediyeciliği AK Partiden öğrendi.

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan konuşmasında operasyonları saldırı olarak değerlendirdi ve ‘’Türkiye ne zaman ayakları üzerine sağlam basmaya başlasa, ekonomisi iyi hale gelse, demokrasisi düzelse saldırıya maruz kalıyor. Omuz omuza verip her zamankinden daha güçlü olarak bu olayları atlatacağız. Bununla ilgili reçeteler uygulanmaya başladı. Diğer partilerin adayları dolaşıyorlar ama hiçbir proje, reçete gösteremiyorlar. Körfez’de hiçbir şey yapılmadı diyiyorlar, peki siz ne yapacaksınız, Türkiye belediyeciliği AKP’den öğrendi. Aday açıklanınca sahaya ineceğiz ve her kesin sesi kesilecek. İl Başkanımız Ankara’dan geldi , belki bir haberi vardır. Aday kim olursa olsun, diğer arkadaşlar bu kişinin yanında yer alıp çalışacaktır’’ dedi.

CİVELEK :ASKERİ VESAYETTEN KURTULDUK ŞİMDİ SIRA YARGI VESAYETİNDE

İl  Başkanı Mahmut Civelek konuşmasında Padişah Abdülhamit’in tahttan indirilişini anlatarak, ‘’Recep Tayyip Erdoğan inmeyecektir. Onların boyunu sandıkta hep beraber göreceğiz. Operasyonlardan önce açıklamalar yapıldı ve bir imparatorluğun çöküşünü hep beraber göreceğiz dediler. Halen Osmanlı’nın devamı olarak görülmek bize gurur verir. Bu operasyonlar hikaye, ikinci dalgada başsavcı dosyayı almadı ve savcı boşa çıkartıldı. Askeri vesayetten kurtulduk, şimdi sıra yargı vesayetinden kurtulmakta. Recep Tayyip Erdoğan düşerse  bizden medet uman Filistin, Suriye, Mısır’da zorda kalacak, kim bunlara van munit diyecek. İttifakın tırlarına baskın yaptılar, velevki bu araçlarda silah var, ne yapacaksınız. Siz işinize bakın, devlet yaptığı her işi anlatacak değil ya, devlet işini yapar. Biz bu şarkı bitmez demiştik, biz bitti demeden de bitmeyecektir’’ dedi.

Civelek, önümüzdeki Mevlit Kandili’ni hatırlattığı konuşmasında da, ‘’Her bir aday adayı ilçede 3 eve gitse ve eli boş veya dolu fakir ailelerin kapısını çalsa 300’ün üzerinde ev olur. Pazartesi günü özellikle raporlara bakacağım, gençlerden en az 90 ev ziyareti bekliyorum. Ankara’ya yeni bakanımız Fikri Işık’ı ziyarete gittim ve döner dönmez buraya geldim. Bu günlerde hangi aday adayını bir iş için arasam kalbi duracak gibi oluyor.Aday arkadaşımız henüz belli değil, ama bu açıklama yapılınca diğer 10 aday adayının seçilen kişiyi arayıp birlikte çalışmaya hazır olduğunu söylemesini istiyorum. Göklerden gelen kısmet kime ait olursa o arkadaşımız aday olacaktır, şu anda bundan daha önemli sorunlarımız var’’ dedi.

BADEM : 17 Aralık Küresel Operasyondur dedi


PEHLİVAN : Türkiye belediyeciliği AK Partiden öğrendi.

Pehlivan, partiye katılan bayanlara rozetlerini taktı





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817