Ak Parti Körfez’de üyeler sandık başında
 AKP Körfez’de delege seçimleri için üyeler sandık başına koşarak seçimlerini yaptılar. Seçimlerde Körfez’in 20 mahalle, 16 da mahalle olan köylerinden isim listeleri üyeler tarafından işaretlenerek sandığa atılıyor. Mahalledeki üye yoğunluğuna göre ortalama her listede en az 10 kişinin ismi yer alıyor. Seçimlerde mahallelere ait 36 liste oylanıyor.

AKP Körfez’de, yapılacak oylama sonrasında yaklaşık 25 bin kişi olduğu söylenen üyeler tarafından 400 kişilik delege listesi belirlenecek. Seçilecek olan 400 delege, daha sonra yapılacak olan ilçe kongresinde ilçe başkanı ve yönetimini seçecek. Kongrede, 400 delegenin yanısıra ilçe Belediye Başkanı’da 401. Kişi olarak oy kullanacak.

AKP Körfez’de oy kullanma 10.30 civarında başladı ve yoğun bir kalabalık sandık başına koştu. İlçe Teşkilat binası toplantı salonuna her mahalle için ayrı olarak kurulan sandıklarda, seçimini yapan mahalle üyesi, sunulan listedeki isimleri onaylayarak sandığa atıyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817