Ak Parti ve MHP'li Kadınlar Bir Araya Geldi

ÇOK SAMİMİ BULUŞMA

Bu kapsamda AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık, geçtiğimiz günlerde önemli bir ziyarette bulundu. Demirkıyık ve beraberindeki yürütme, yönetim kurulları ve mahalle başkanları ile MHP’li mevkidaşı Emine Babuççu’yu ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında yaşanan siyasi gelişmelerle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

“2023 ZAFER YILI OLACAK”

Ziyaret sonrasında konuşan AK Partili Mine İzmir Demirkıyık, “Seçimlere biraz daha var. 2023 yılında yapılacak ve ülkemiz için son derece önemli olan seçimde, Cumhur İttifakı’nın yeni bir zafer yılı olacaktır. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. MHP’li Emine Babuçcu ise AK Partili konuklarına ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817