AK Parti’de Programlar Masaya Yatırıldı


Geçtiğimiz günlerde düzenlenen 10. Açılış Bayramı etkinlikleri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı dev mitingin ardından bu kez de yine Erdoğan’ın bizzat kaleme aldığı mektupların vatandaşlara ulaştırılması için saha programları düzenleniyor.

SAHA PROGRAMI YARIN

Bu kapsamda Körfez İlçe Teşkilatı yarın büyük bir saha programı düzenleyecek. Bu kapsamda AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, milletvekilleri ve belediye başkanları yarın Körfez genelinde mahalleleri ziyaret edecek, esnaflara uğrayacak ve vatandaşlara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mektuplarını bizzat teslim edecek.

PROGRAMLAR KONUŞULDU

Öte yandan parti çalışmalarının ele alındığı son toplantı önceki akşam Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlendi. İlçe başkanı Ramazan Tuna ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde düzenlenen programa AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ömer Efe, il yönetim kurulu üyeleri Fehmi Öztürk ve Mustafa Tırpan, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, mahalle başkanları ile meclis üyeleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817