AK Partili Ellibeş’ten İttifak Turu!

İttifak partileri; AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Büyük Birlik Partisi’nde teşkilat mensuplarının sık sık bir araya gelerek yaptıkları değerlendirmeler devam ediyor. Son olarak AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, dün ittifak ortakları olan iki partinin il başkanlarına yaptıkları ziyaretlerle gündemi değerlendirdi.

İLK ZİYARET MHP’YE

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilk ziyaretini MHP’li mevkidaşı Av. Yunus Emre Kurt’a yaptı. MHP İl binasında gerçekleşen buluşmada gündem üzerine karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Buluşma ile ilgili konuşan Ellibeş, “MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Şehrimiz ve ülkemiz için el ele, kol kola birlik içinde çalışmaya devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

ŞENGİL’E İLK TEBRİK

Daha sonra BBP’de Remzi Kaya’nın yerine partinin il başkanlığına atanan Kaan Şengil’i ziyaret ederek kendisine başarılar temennisinde bulunan AK Partili Mehmet Ellibeş, BBP’nin parti binasındaki buluşma sırasında, Cumhur İttifakı olarak her zaman bir ve beraber olduklarını dile getirdi. BBP’li Kaan Şengil ise AK Partili mevkidaşı Mehmet Ellibeş’e destek ziyareti dolayısıyla teşekkür etti, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817