AK PARTİLİ GENÇLER UMRE’YE UĞURLANDI
 AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Sosyal İşler Birim Başkanı ve SKM Başkan Yardımcısı Yunus Kaya ile Teşkilat Üyesi Sait Koç kutsal topraklara uğurlandı. Gençler için Tepeköy meydanında uğurlama töreni düzenlendi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal’ın da yer aldığı uğurlama programına ana kademe İlçe Muhasibi Engin Tümer ve gençlik kolları yöneticileri de gençleri yalnız bırakmadı.

 

‘NİYETİNİZ KABUL OLSUN’

Programda kısa bir konuşma yapan Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal, kutsal vazifelerini yerine getirecek gençleri hayırlı yolculuklar dileyerek “Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin” dedi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da, “Umre vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara uğurlayacağımız siz değerli gençlerimizin bu heyecanına eşlik ediyoruz. Rabbim herkese nasip etsin. Allah niyetinizi kabul eylesin” dedi. Yapılan duaların ve konuşmaların ardından Umre vazifesini yerine getirmek üzere gençler havaalanına doğru yola çıktı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817