AK PARTİLİ GENÇLERDEN ŞEHİTLERİMİZİN GIYABINDA NAMAZ
 Ak Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen gıyabi cenaze namazı Yeni Yalı Merkez Camii’nde kılındı. Namaza, Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Kahraman, ilçe gençlik kolları Başkanları, Körfez İlçe Gençlik Kolları teşkilatı, Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Şaban Aydın ve meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldılar. Öğlen namazından sonra kılınan gıyabi cenaze namazı için, cami imamı şehitler adına namaz kılınacağını duyurdu. Bunun sonrasında cami cemaati ve protokol musalla taşı önünde safa durduklarında cami imamı 4 ayrı namaz kılınacağını duyurdu. Sırasıyla Diyarbakır’da öldürülen Ak Parti İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Yunus Koca, polis memurları Fırat SİMPIL, Abdullah Miroğlu ve İlker Narin için ayrı ayrı namaz kılındı.

Gıyabi namazın kılınmasından sonra, gençlik kolları öldürülen Yunus Koca için hazırlanan yazılı pankartı açan Ak partili gençler basın açıklaması yaptılar. Yapılan yazılı açıklamada, Diyarbakır hayalet şehir olarak adlandırıldı ve burada yaşananlardan şikayet edilerek, ‘’Hayalet şehir Diyarbekir, şehirde bütün kepenkler kapalı, gökyüzünde helikopterler, caddelerde zırhlı güvenlik araçları var, insanlar şehirden göç ediyor, bu şehirde çocukların umudu yok, annelerin yüreği ağzında, babalar kara kara düşünüyor, gençler anlamsız şekilde ölüyor’’ şeklinde cümlelere yer verildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817