AK Partili Kadınlar Romanları Ağırladı
  AK Parti Kocaeli Kadın Kolları her fırsatta sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Kadınlar sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmelerinin yanı sıra, dernek temsilcilerini misafir de ediyor. Önceki gün Marmara Roman Derneği Federasyonu Başkanı Erkan Aksoy ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan AK Partili kadınlar çalışmaları hakkında dernek üyelerinden bilgi aldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER


  AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz Marmara Roman Derneği Federasyonu’nu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Derneklerimizle sürekli irtibat halindeyiz, birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Bugün de yapabileceğimiz projelerimizi konuştuk” dedi. AK Partili kadınlara çalışmaları hakkında bilgi veren Marmara Roman Derneği Federasyonu Başkanı Erkan Aksoy kendilerini ağırladığı için AK Parti Kocaeli Kadın Kolları’na teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817