AK Partili kadınlardan 44 ev ziyareti

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel ve Yönetim Kurulu üyeleri Körfez İlçe Kadın Kolları ile birlikte bir günde 44 ziyaret gerçekleştirdi.Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı mübarek bir ayda Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları teşkilatı yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşları evlerinde ziyaret edip, hem onlarla sohbet ediyor hem de taleplerini dinliyor.

44 AİLE ZİYARET EDİLDİ

Ziyaretlerle alakalı açıklamalarda bulunan İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, “AK Parti Genel Merkezimizin başlatmış olduğu Ramazan Ziyaretleri kapsamında Körfez’de 44 aileyi ziyaret ettik. Ziyaretimizde AK Parti’nin iktidar döneminden tüm ilçelerde olduğu gibi Körfez’e yapmış olduğu yatırımları ve partimizin hizmetlerini anlattık. Tabi sadece biz bir şeyler anlatmadık. Onların sorunlarını da dinledik ve bu sorunları ilgili yerlere anlattık” ifadelerine yer verdi.

İSMAİL BARAN DA KATILDI

Tunçel açıklamalarının devamında, “Hastalarımızı ziyaret de ettik. Onlara da geçmiş olsun dileklerimizde bulunduk” şeklinde konuştu. Ziyaretler Kapsamında programa Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi BilgeBaranda eşlik ettiler. Program sonunda İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel ve yönetimi Bilge Baranın evine misafir oldular. Öte yandan farklı ilçelerde de ev ziyaretlerinde bulunan  Tunçel ve beraberindekiler Gebze ilçesinde de yaklaşık 20 ev ziyaret etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817