AK PARTİLİLER AKIN ETTİ
 AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ve eşi Fatma Civelek'in kızı  Özlem Ayşe Civelek, hayatını bir süre AKP'de özel kalem müdürlüğü yapan, şimdi Kocaeli Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Necmi ve Necmiye Kağanoğlu çiftinin oğulları Abdullah Kağanoğlu ile birleştirdi. Lastik-İş Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen rkemli törene davetlilerin katılımı bir hayli yoğun oldu. 


AKP'LİLER AKIN ETTİ

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğüne; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, vali Ercan TopacaAKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KaraosmanoğluAKP Kocaeli Milletvekilleri Sibel Gönül, Fikri Işık, İlyas Şeker, Muzaffer Baştoplu, Mehmet Ali Okur, Zeki Aygün, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukcu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve AKP'liler katıldı.


MUHALEFET KATILDI
Öte yandan düğünde; MHP eski İl Başkanı Celalettin Yaylak ve CHP İzmit İlçe eski Başkanı Alparslan Seymen, genç çifti yalnız bırakmadı. Civelek ve Kağanoğlu aileleri davetlileri kapıda karşıladı, misafirlerle yakından ilgilendi. Civelek'in kızının nikahına gitirilen çiçekler ve çelenkler dikkatlerden kaçmadı. Lastik-İş'in hem salonu hem de bahçesinde 3 bin kişilik yer misafirlere ayrıldı. Yemeğin dağıtıldığı düğüne tasavvuf müzikleri eşlik etti.



Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken, şahitliğini ise bakan Nihat Ergün, vali Ercan Topaca, genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu, AKP'li milletvekilleri Sibel Gönül, Fikri Işık, İlyas Şeker, Muzaffer Baştoplu, Mehmet Ali Okur, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Zefer Çubukçu ve TV 41'in ortağı Şahin Turgun üstlendi.


Genç çiftin evlilik cüzdanını bakan Nihat Ergün, mutluluk dilekleriyle gelin Özlem Ayşe Civelek'e teslim etti. Çocuklarının mürüvvetini gören Civelek ve Kağanoğlu ailesi duygulu anlar yaşadı. Nikah sırasında Rusya'dan gelen misafirlerden Ninel Yakubova, genç çifti uğur getirdiğine inandıkları kelebek hediye etti. Nikah sonrası ailelerle ve şahitlerle aile fotoğrafı çektirildi. Düğünün devamında davetliler genç çifti takı yağmuruna tuttu. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817