Ak Partililer Hereke’ye Çıkarma Yaptı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte Hereke bölgesinde geniş kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Körfez’de farklı bir yönetim anlayışıyla her fırsatta halkın yanında olan Körfezlilerin istek ve taleplerini ön planda tutarak Körfez’i Körfezlilerle yöneten Belediye Başkanı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve teşkilat mensupları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ile Hereke bölgesine çıkartma gerçekleştirdi.

Halk Başkanları Coşkuyla Karşıladı

Hereke ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Baran ve Ak Parti İlçe Başkanı Osman Badem’i mahalle sakinleri mahalle girişinde yoğun bir kalabalık eşliğinde karşıladı. Hereke bölgesi ziyaretine coşkuyla başlayan Başkan Baran İlçe Başkanı Osman Badem, kendisini karşılayan çocuklarla da sohbet ederek isteklerini dinledi. Daha sonra ziyaretlerine Hereke esnafını ziyaret ederek devam eden Başkanlar, esnafa hayırlı işler diledi. Esnafları kapı kapı gezerek tek tek ellerini sıkan Başkan Baran, alışveriş için gelen vatandaşlara da hatır sordu. Yerel yöneticiler olarak yaptıkları hizmetlerle esnafın ve ilçe halkının taleplerini göz önünde bulundurduklarını belirten Başkan Baran, İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte kahvehane de oturarak çay içti, vatandaşlar çeşitli sohbetler gerçekleştirdiler.

Badem, “Ortak Akıl Anlayışı İle Hareket Ediyoruz”

Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, yapılan ziyaretlerin önemine dikkat çekerek halkın kendilerini bağrına bastıklarını belirtti. Badem, “Halkımız bizlere teveccüh gösterdi ve bağrına bastı. Yapılan hizmetler için Belediye Başkanımıza ve bizlere teşekkür ettiler. Daha modern ve yaşanabilir bir kente sahip olmak adına, ortak akıl anlayışıyla birlik ve beraberlik çerçevesinde Belediye Başkanımız ve Halkımızla birlikte hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yaşlı ve Hasta Vatandaşlarda Ziyaret Edildi

Kahvehane ziyareti sonrası belirlenen programlar dâhilinde Hereke bölgesinde bulunan hasta ve yaşlılarda ayrıca ziyaret edildi. Hasta ve yaşlı vatandaşları ziyaret ederek hayır dualarını alan Başkanlar, daha sonra kanaat önderlerine de bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Ayrıca Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kasım Turan’ı ziyaret eden Başkan Baran ve İlçe Başkanı Osman Badem bölge hakkında ve mahalle hakkında çeşitli bilgiler alarak gerekli talimatları verdiler.Kutsal topraklardan Körfez’e dönen vatandaşları da ziyaret eden Başkanlar, Kazım Karakaya’nın umre anılarını can kulağıyla dinlediler. Başkan Baran’ın kısa bir süre önce kendisinin de umreden geldiğini, yapılan umrenin verdiği maneviyatınölçülemeyeceğini belirtti.

Başkan Baran, “Körfez, Hizmetlerin En İyisine ve Kalitelisine Layık”

Belediye Başkanı İsmail Baran, yapılan ziyaretlerin ardından kısa bir değerlendirme yaparak şu ifadelere yer verdi, “Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını İlçe Başkanımız Osman Badem ile halkımıza anlattık. Onların isteklerini ve taleplerini dinledik.Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkıda bulunuyoruz. Daha güzel bir gelecek adına birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi yönetmeye devam edeceğiz” dedi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817