AKKADIN KÖRFEZ KÖYLERİ FETHETTİ
 Ak Parti Körfez Kadın Kolları körfez İlçe köylerini adeta fethetti, SKM Programları kapsamında gerçekleşen ziyaretlerde 12 köye ziyaret gerçekleştirildi.1100 kişiye ulaşıldıiçinde milletvekili adaylarının cv leri, büyük Kocaeli mitingi davetiyesi ve partinin tanıtım argümanlarının bulunduğu çantalar köy sakinlerine takdim edildi. Gerçekleşen ziyaretlere Ak Parti Körfez Kadın Kolları Başkanı Sevil ÖZBEK, il kadın kolları yöneticisi, il körfez koordinatörü ve kadın kolları yöneticileri katılım sağladı.

Kadın Kolları Başkanı Sevil ÖZBEK ‘Yeni Türkiye’den Dönüş Yok’
Gerçekleşen ziyaretlerde kadın kolları başkanı Sevil ÖZBEK Yeni Türkiye yolundan dönüşün olmayacağını ifade etti. Ziyaret ettikleri her evde körfezli hemşehrilerimizin Yeni Türkiyeye ve istikrara olan inancını gözlerinden okuduklarını dahası halkımızın söylemleriyle verdikleri desteğe şahit olduklarını bu durumun kendilerini çok mutlu ettiği bildirdi.Muhalefet partilerinin tutarsız vaadlerinin halk nezlinde karşılık bulmadığını gözlemlediklerini açık arttırmaya dönen asgari ücret ve emekli maaşlarıyla umut tacirlerini,kıblesini değiştiren din istirmarcılarının 7 haziranda sandıkta dersini vereceğine olan inancını yineledi.Köy sakinlerinden 7 Haziran seçimlerinde partisine destek isteyen ÖZBEK halkımızntecihinin Yeni Türkiye den yana olacağına olan inancını bildirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817